Erkend inbouwstation

In onze vestiging in Gorredijk bouwen wij dubbele bediening in voor met name rijschoolhouders. Wij zijn een officieel inbouwstation van het innovatieve Peheja-systeem; het hoog waardige Nederlandse kwaliteit systeem met als basis een flexibele bekabeling.

Het Peheja-systeem

Het Peheja kabel systeem is officieel getest en goedgekeurd door TÜV Automotive en wordt wereldwijd verkocht. De montage van de dubbele bediening gebeurt zodanig, dat er nauwelijks blijvende schade aan uw auto ontstaat. Met als groot voordeel dat uw auto zijn maximale rest waarde behoudt.

Onze dubbele bedieningen zijn uitgevoerd in het zwart, waardoor ze nauwelijks opvallen. De rem- en koppelingspedalen zijn bovendien uitneembaar. Een (afneembaar) gaspedaal is optioneel.

Op maat 

Inbouw op maat is bij ons mogelijk aangezien elk auto-interieur weer anders is, denk aan: bodemplaat, pedalen, plaatsing van de airco enzovoorts. Deze factoren bepalen vaak de plaats van de dubbele bediening en de ruimte die overblijft voor de voeten, alsmede de kracht die nodig is voor het intrappen van de pedalen aan de dubbele bedieningszijde.

Duurzame oplossing

De dubbele bediening van Peheja is herbruikbaar en over te bouwen naar een andere auto of ieder ander type voertuig. Dat maakt het Peheja systeem tot het meest duurzame en kostenaantrekkelijke oplossing in de Europese markt.

Kwaliteit

Het Peheja systeem maakt gebruik van voertuig specifieke stalen supplementen. Door deze supplementen is de kans op kabelbreuk minimaal en zit de dubbele bediening muurvast bevestigd tegen het chassis van uw voertuig en ervaart u een veilig en betrouwbaar gevoel.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0513-463284 . Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar info@swieringa-automaterialen.nl of kunt u bijgaand contactformulier invullen. Wilt u meer informatie over het product dan kunt u natuurlijk ook een kijkje nemen op de website van Peheja:  https://peterclaassen.nl/